Salat med friske grønnsaker, egg, bacon og cæsardressing

Salat med friske grønnsaker, egg, bacon og cæsardressing

4.1 (140)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Egg
4 stk
(Egg)
Baconterninger
150 g
Agurk
1 stk
Rødløk
1/2 stk
Cherrytomater
250 g
Tobladssalat
1 pakke
Langbrød av fullkorn
1 pakke
(Gluten)
Cæsardressing
1 pakke
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt krutonger i salaten for ekstra crunch!

Sett stekeovnen på 230 grader.
Kok eggene i ca. 9 minutter. Avkjøl eggene i kaldt vann når de er ferdigkokte.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek baconet i 4-5 minutter, eller til det er gyllent.
Kutt agurken og rødløken i tynne skiver, og kutt cherrytomatene i to. Bland sammen agurken, rødløken, cherrytomatene og tobladssalaten i en stor serveringsskål.
Varm langbrødene i ovnen i ca. 3 minutter.
Skrell eggene og del dem i båter. Vend eggebåtene og baconet inn med salaten fra punkt 4. Vend inn halvparten av cæsardressingen, og riv grana padano-osten over salaten. Server langbrødene og resten av cæsardressingen ved siden av.
Vel bekomme!