Salat med friske grønnsaker, egg, bacon og cæsardressing
4.1 (140)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Egg
4 stk
Baconterninger
150 g
Agurk
1 stk
Rødløk
1/2 stk
Cherrytomater
250 g
Tobladssalat
1 pakke
Langbrød av fullkorn
1 pakke
Cæsardressing
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt krutonger i salaten for ekstra crunch!
Sett stekeovnen på 230 grader.
Kok eggene i ca. 9 minutter. Avkjøl eggene i kaldt vann når de er ferdigkokte.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek baconet i 4-5 minutter, eller til det er gyllent.
Kutt agurken og rødløken i tynne skiver, og kutt cherrytomatene i to. Bland sammen agurken, rødløken, cherrytomatene og tobladssalaten i en stor serveringsskål.
Varm langbrødene i ovnen i ca. 3 minutter.
Skrell eggene og del dem i båter. Vend eggebåtene og baconet inn med salaten fra punkt 4. Vend inn halvparten av cæsardressingen, og riv grana padano-osten over salaten. Server langbrødene og resten av cæsardressingen ved siden av.
Vel bekomme!