Crispy asiatisk biff med jasminris, reddiker og koriander
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Flytende honning
- glutenfri soyasaus
- olivenolje
- olje
Jasminris
1 pakke
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Rød chili
1/2 stk
Karbonadedeig
300 g
Lime
1 stk
Reddiker
1 pakke
Vårløk
1 stk
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Restaurantsalat
1 pakke
Olje
Glutenfri soyasaus
Flytende honning
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt revet ingefær sammen med kjøttet.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell hvitløken, og finhakk den og chilien.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek karbonadedeigen i 1-2 minutter, tilsett chilien og hvitløken, og stek videre i 2-3 minutter. Ha i 2 ss glutenfri soyasaus, 1 ss flytende honning og saften fra halve limen. Kutt resten av limen i båter.
Kutt reddikene i båter, og kutt ønsket mengde av vårløken i tynne skiver. Bland reddikene og vårløken sammen med salaten i en salatbolle, og vend inn litt olivenolje.
Grovhakk korianderen fra urtepakken, og server den til retten.
Vel bekomme!