Crispy asiatisk biff med jasminris, reddiker og koriander

Crispy asiatisk biff med jasminris, reddiker og koriander

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Flytende honning
    • glutenfri soyasaus
    • olivenolje
    • olje
    Jasminris
    1 pakke
    Kinesisk hvitløk
    1/2 stk
    Rød chili
    1/2 stk
    Karbonadedeig
    300 g
    Lime
    1 stk
    Reddiker
    1 pakke
    Vårløk
    1 stk
    Koriander og kruspersille
    1/2 pakke
    Restaurantsalat
    1 pakke
    Olje
    Glutenfri soyasaus
    Flytende honning
    Olivenolje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha litt revet ingefær sammen med kjøttet.

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Skrell hvitløken, og finhakk den og chilien.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek karbonadedeigen i 1-2 minutter, tilsett chilien og hvitløken, og stek videre i 2-3 minutter. Ha i 2 ss glutenfri soyasaus, 1 ss flytende honning og saften fra halve limen. Kutt resten av limen i båter.
    Kutt reddikene i båter, og kutt ønsket mengde av vårløken i tynne skiver. Bland reddikene og vårløken sammen med salaten i en salatbolle, og vend inn litt olivenolje.
    Grovhakk korianderen fra urtepakken, og server den til retten.
    Vel bekomme!