Kylling i mangosaus med brokkoli, reddiker, ris og koriander
4.18 (149)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Villrisblanding
125 g
Skivet kyllingfilet
350 g
Reddiker
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Mangochutney
1/2 glass
Kokosmelk
1 pakke
Karri
1/2 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finhakk korianderen og vend den inn med risen hvis alle i familien liker koriander.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 4-5 minutter, eller til den har fått en jevn stekeskorpe. Tilsett kokosmelken, mangochutneyen og karrien, og bland godt. Gi det hele et raskt oppkok, skru ned til lav varme, og la det trekke frem til resten av retten er ferdig.
Del brokkolien i mindre buketter, og kutt reddikene i to. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek grønnsakene i 4-5 minutter, eller til de har fått en gyllen stekeskorpe. Vend inn sesamfrøene, og krydre med litt salt og pepper.
Smak til kyllingen i mangosaus med salt, pepper og saft fra limen før servering.
Grovhakk korianderen og server den til retten.
Vel bekomme!