Stekt svinekam og brokkoli med vårløk, sesamfrø og lime servert med eggnudler
3.97 (118)
Under 25 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Bløtdyr·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Brokkoli
1 stk
Rød chili
1 stk
Eggnudler
200 g
Strimlet svinekam
350 g
Woksaus med østers og vårløk
1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Lime
1 stk
Vårløk
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med peanøtter!
Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Finhakk ønsket mengde av chilien.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek brokkolien og chilien i 3-4 minutter. Legg brokkolien og chilien til side på en tallerken.
Legg kjøttet på litt tørkepapir. Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp igjen til høy varme. Stek kjøttet i to omganger i 2-3 minutter. Legg kjøttet over på en tallerken etterhvert som det er ferdigstekt.
Bland kjøttet, brokkolien og chilien sammen i stekepannen, vend inn woksausen, og la det hele steke videre i ca. 2 minutter.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og rist sesamfrøene i 20-30 sekunder.
Kutt limen i båter og finhakk vårløken. Topp retten med sesamfrøene og vårløken, og server limebåtene ved siden av.
Vel bekomme!