Pannestekt laks med pasta, kokte grønnsaker og kremet fiskesaus
Ny oppskrift
Under 35 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Brokkoli
1 stk
Pasta farfalle
400 g
Kremet fiskesaus med sitron
1 pakke
Laksefilet
600 g
Grønne erter
250 g
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok pastaen i buljongvann eller litt salt for mer smak.
Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i staver.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Ha fiskesausen i en kjele og gi den et lite oppkok. Hold sausen varm frem til servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek fisken i 2-3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Kok brokkolien i vannet sammen med pastaen de siste ca. 2 minuttene av koketiden, og ha i ertene det siste minuttet.
Vel bekomme!