Pannestekt laks med pasta, kokte grønnsaker og kremet fiskesaus

Pannestekt laks med pasta, kokte grønnsaker og kremet fiskesaus

Ny oppskrift
Under 35 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Brokkoli
1 stk
Pasta farfalle
400 g
(Gluten)
Kremet fiskesaus med sitron
1 pakke
(Fisk, Melk, Laktose)
Laksefilet
600 g
(Fisk)
Grønne erter
250 g
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok pastaen i buljongvann eller litt salt for mer smak.

Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i staver.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Ha fiskesausen i en kjele og gi den et lite oppkok. Hold sausen varm frem til servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek fisken i 2-3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Kok brokkolien i vannet sammen med pastaen de siste ca. 2 minuttene av koketiden, og ha i ertene det siste minuttet.
Vel bekomme!