Fiskekaker med bakte grønnsaker, kokte poteter og eggesalat

Fiskekaker med bakte grønnsaker, kokte poteter og eggesalat

Ny oppskrift
Under 40 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
700 g
Gulrøtter
600 g
Gul løk
2 stk
Egg
4 stk
(Egg)
Fiskekaker
600 g
(Fisk, Selleri, Laktose)
Gressløk
1 pakke
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Majones
1 beger
(Egg, Sennep)
Sitron
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fiskekaker som blir til overs kan deles i tynne skiver på langs og brukes som pålegg!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell og kutt gulrøttene i staver, og kutt løken i båter. Fordel grønnsakene utover et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje, salt og pepper. Stek brettet i ovnen i ca. 20 minutter.
Kok eggene sammen med potetene de siste 7-8 minuttene av koketiden.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskekakene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Finhakk ønsket mengde av gressløken. Skyll de ferdigkokte eggene i kaldt vann, skrell dem, og kutt dem i grove biter. Bland eggene, gressløken, lettrømmen og 1 ss majones sammen i en skål. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Vel bekomme!