Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Bygg·
- Fisk·
- Valnøtter·
- Nøtter·
- Nøtter
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Blomkål
2 stk
Egg
6 stk
Chiliflak
1 pakke
Kinesisk hvitløk
1 stk
Ingefær
1 bit
Tomat
2 stk
Barbecuesaus
1 pakke
Panering
1 pakke
Romanosalat
1 stk
Valnøtter
2 pakke
Hamburgerbrød
4 stk
Olje
Pepper
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kutt opp blomkålen i mindre buketter. Fin riv ingefæren og hvitløken.
Ha bukettene,ingefæren,chiliflakesen,hvitløken og valnøtter i en robot coupe eller en blender. Blend i 2-3 minutter til det er fast farse.
Ha farsen over en bolle. Krydre til med salt, pepper, halve av paneringen og knekk 2 egg i og rør godt. Form farsen i 4 like burger og dekk med resten av paneringen.
Varm opp en stekepanne med olje på middels høy varme. Stek burgeren i 3-4 minutter eller til det er sprø og gyllen.
Varm opp en stekepanne med litt olje og stek speilegg av resten av egget.
Varm opp hamburgerbrødet i ovnen i 2-3 minutter.
Kutt opp tomatene og rød løken i tynne skiver. Riv av bladene av romanosalaten og skyll i kaldt vann.
Server blomkål burgene med friske grønnsaker og barbecuesaus.
Vel bekomme!