Fiskekaker med pesto og belugalinsesalat vendt i cæsardressing
Glutenfri

Fiskekaker med pesto

og belugalinsesalat vendt i cæsardressing
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Belugalinser
125 g
Hjertesalat
2 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Cæsardressing
½–1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Fiskekaker
360 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Basilikumpesto
½–1 pakke
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
702 kcal
Fett:
39 g
Karbohydrater:
48 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grill fiskekakene og hjertesalatene over direkte varme under lokk i omtrent 2 minutter på hver side. Løken kan stekes lett for en mildere smak.

Kok linsene som anvist på pakken. Skyll hjertesalatene og tomaten og skrell løken. Riv salatene i mindre biter, del tomaten i båter og rødløken i tynne skiver.  
Varm opp en stekepanne til middels høy varme og ha i litt olje. Stek fiskekakene i omtrent 3 minutter på hver side. Smør pestoen på fiskekakene før servering.   
Sil vannet av de ferdigkokte linsene og skyll dem raskt i kaldt vann. Ha linsene, salaten, tomaten og løken i en stor bolle og vend inn dressingen. Krydre med salt og pepper. Server fiskekakene med salaten.   
Vel bekomme!