Tortellini og ravioli med chorizo, stekte grønnsaker og paprikapesto

Tortellini og ravioli med chorizo, stekte grønnsaker og paprikapesto

3.99 (168)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mandler
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
Rødløk
1 stk
Tomater
2 stk
Chorizo
200 g
Tortelloni med ricotta og spinat
2 pakke
(Gluten, Egg, Laktose)
Ravioli med tomat og mozzarella
1 pakke
(Gluten, Egg, Laktose)
Paprikapesto
1 glass
(Mandler, Cashewnøtter, Melk)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Gul paprika
1 stk
Spinat
100 g
Olje
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med ristede pinjekjerner og fersk basilikum.

Sett en kjele med ca. 2 liter vann på kok.
Finhakk rødløken. Kutt tomatene og paprikaen i terninger, og skjær chorizoen i strimler. Skyll spinaten i kaldt vann.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek chorizoen til den er gyllen. Tilsett rødløken, og stek videre til rødløken er blank. Ha deretter i tomatene, paprikaen og spinaten, og stek videre til spinaten "faller sammen". Vend inn paprikapestoen til slutt, eller server denne ved siden av.
Kok tortelliniene og ravioliene i vannet fra punkt 1 i 2-3 minutter.
Vend de ferdigkokte ravioliene og tortelliniene inn med grønnsakene og chorizoen fra punkt 3. Finriv grana padano-osten over retten ved servering, og krydre med litt nykvernet pepper hvis du ønsker det.
Vel bekomme!