Pastasalat med urtemarinerte svinestrimler, bakte cherrytomater og kremet pestodressing
15-20

Pastasalat med urtemarinerte svinestrimler, bakte cherrytomater og kremet pestodressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • salt
  • pepper
  • olje

Pastasalat

casarecce
Casarecce (Hvete)
200 g
tobladssalat
Tobladssalat
50 g

Ovnsbakte cherrytomater

cherrytomater
Cherrytomater
250 g
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
1 pakke

Kremet pestodressing

lettrømme
Lettrømme (Melk, Laktose)
150 g
basilikumpesto
Basilikumpesto (Egg, Melk)
1 pakke
Vann
1–2 ss

Urtemarinerte svinestrimler

urtemarinert svinekjøtt
Urtemarinert svinekjøtt
200 g

Til servering

Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
krutonger
Krutonger (Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1055 kcal
  • Fett 58 g
  • Karbohydrater 94 g
  • Protein 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også lage ostekrutonger ved å steke krutongene sammen med osten, så det fester seg til krutongene og blir sprøtt.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft, og kok opp en kjele med vann til pastaen.
  2. Pastasalat: Tilbered pastaen som anvist på pakken.  
  3. Ovnsbakte cherrytomater: Skyll cherrytomatene og ha dem i en ildfast form. Vend inn balsamicovinaigretten og bak tomatene i ovnen i 10–12 minutter.
  4. Kremet pestodressing: Bland sammen basilikumpestoen, lettrømmen og 1–2 ss vann i en serveringsskål. Smak til med salt og pepper.
  5. Urtemarinerte svinestrimler: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, uten å røre i det, til det har fått en stekeskorpe. Vend på kjøttet, og stek det i 2–3 minutter til.
  6. Til servering: Fordel pastaen utover et stort fat. Legg salaten over, og topp med de bakte cherrytomatene og sjyen fra formen. Topp med svinestrimlene, pestodressingen, krutongene og riv over Grana Padano-osten (se tips).