Pastasalat med kylling, brokkoli og cæsardressing, toppet med urtekrutonger
15-20
Laktosefri

Pastasalat med kylling, brokkoli og cæsardressing, toppet med urtekrutonger

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • salt
  • pepper
  • olje

Pasta og brokkoli

fullkornspenne
Fullkornspenne (Hvete)
100 g
brokkoli
Brokkoli
1 stk
Smør (Melk)
1 ss

Grønnsaker

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
tomat
Tomat
1 stk

Stekt kylling

kyllingfilet i strimler
Kyllingfilet i strimler
300 g
urtemiks
Urtemiks
1 pakke

Tilbehør

krutonger med urter
Krutonger med urter (Hvete)
40 g
cæsardressing
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 688 kcal
  • Fett 31 g
  • Karbohydrater 53 g
  • Protein 51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For ekstra god smak på kyllingen kan du tilsette 1 ss smør og litt finhakket hvitløk mot slutten av steketiden.

  1. Pasta og brokkoli: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Bruk en stor kjele så det er plass til brokkolien også.
  2. Kokt brokkoli: Del ønsket mengde av brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i skiver. Kok brokkolibukettene sammen med pastaen de siste 2–4 minuttene av pastaens koketid. Sil av vannet, og bland inn 1 ss smør.
  3. Grønnsaker: Skyll og tørk salaten, og riv bladene i grove biter. Skyll og kutt tomaten i terninger.
  4. Stekt kylling: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med urtemiksen, salt og pepper (se tips).
  5. Pastasalat: Ha salaten i en serveringsbolle, og fordel pastaen, brokkolien, tomaten, kyllingen og krutongene over. Server cæsardressingen til retten.