Pasta casarecce og salsicciadeig i fløtesaus med brokkoli, spinat og Grana padano
15-20

Pasta casarecce og salsicciadeig i fløtesaus med brokkoli, spinat og Grana padano

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • salt

Pasta casarecce

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Salsicciadeig og grønnsaker i fløtesaus

brokkoli
Brokkoli
1 stk
gul løk
Gul løk
1 stk
spinat
Spinat
50 g
salsicciadeig
Salsicciadeig
300 g
matfløte
Matfløte (Melk, Laktose)
1½ dl

Topping

Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 891 kcal
  • Fett 40 g
  • Karbohydrater 81 g
  • Protein 51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan lage små kjøttboller av salsicciadeigen ved å klippe av et hjørne av pakken og klemme ut små boller direkte i stekepannen.

  1. Pasta casarecce: Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
  2. Salsicciakjøttdeig og grønnsaker i fløtesaus: Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Skrell og grovhakk løken. Skyll spinaten.
  3. Salsicciakjøttdeig og grønnsaker i fløtesaus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek salsicciadeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe (se tips). Del kjøttet i mindre biter, og ha i løken. Stek videre i 3–4 minutter, til kjøttet er gjennomstekt og løken er gyllen. Ha det over i en skål. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek brokkolien i 3–4 minutter. Krydre med litt salt. Ha kjøttblandingen tilbake i stekepannen, og tilsett fløten og spinaten. Kok opp.  
  4. Topping: Finriv Grana Padano osten over retten ved servering.