Sommerlig pastasalat med urtemarinert svinekjøtt og svarte bønner
25-35

Sommerlig pastasalat med urtemarinert svinekjøtt og svarte bønner

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • sukker
  • olje
  • salt
  • pepper

Pastasalat

fullkornspenne
Fullkornspenne (Hvete)
100–200 g
brokkoli
Brokkoli
½ stk
rødløk
Rødløk
½ stk
reddiker
Reddiker
½ pakke
ruccola
Ruccola
25 g
tranebær
Tranebær
1 pakke
yoghurt naturell
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
75 g
aioli
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Sukker
1 ts

Svinekjøtt og bønner

svarte bønner
Svarte bønner
½–1 pakke
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk
urtemarinert svinekjøtt
Urtemarinert svinekjøtt
200 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 713 kcal
  • Fett 28 g
  • Karbohydrater 78 g
  • Protein 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Pastasalat, forberedelse: Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
  2. Pastasalat: Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Skyll og kutt reddikene i skiver. Skyll ruccolaen. Ha brokkolien, rødløken, reddikene og tranebærene i en serveringsskål, og bland inn yoghurten, aiolien, 1 ss eddik og 1 ts sukker. Smak til med litt salt og pepper.  
  3. Svinekjøtt og bønner: Hell laken av bønnene, og skyll dem under kaldt vann. Skrell og finhakk hvitløken. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 1 minutt, uten å røre i det, til det har fått en stekeskorpe. Vend på kjøttet og tilsett bønnene og hvitløken. Stek videre i 1–2 minutter. Stek gjerne kjøttet i flere omganger slik at det blir stekt og ikke kokt. 
  4. Pastasalat, fortsettelse: Vend den ferdigkokte pastaen inn i den kremede salaten, og topp med ruccolaen, kjøttet og bønnene.
  5. Vel bekomme!