Asian beef med jasminris, koriander og salat med vårløk og reddiker

Asian beef med jasminris, koriander og salat med vårløk og reddiker

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Flytende honning
    • olje
    • soyasaus
    Jasminris
    1 pakke
    Kinesisk hvitløk
    1 stk
    Rød chili
    1 stk
    Karbonadedeig
    300 g
    Lime
    1 stk
    Reddiker
    1 pakke
    Vårløk
    1 stk
    Restaurantsalat
    1 pakke
    Koriander
    1 bunt
    Soyasaus
    Olje
    Flytende honning
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Stek kjøttdeigen med litt revet ingefær.

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Skrell og finhakk hvitløken, og finhakk ønsket mengde av chilien.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek karbonadedeigen i 1-2 minutter. Ha i chilien og hvitløken, og stek videre i 2-3 minutter. Tilsett 2 spiseskjeer soyasaus, 1 spiseskje flytende honning og saften fra halve limen, og stek videre i ca. 2 minutter. Kutt resten av limen i båter.
    Kutt reddikene i båter og kutt vårløken i tynne skiver. Bland reddikene og vårløken sammen med restaurantsalaten i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje.
    Topp retten med korianderen ved servering.
    Vel bekomme!