Asian beef med jasminris, koriander og salat med vårløk og reddiker
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Flytende honning
- olje
- soyasaus
Jasminris
1 pakke
Kinesisk hvitløk
1 stk
Rød chili
1 stk
Karbonadedeig
300 g
Lime
1 stk
Reddiker
1 pakke
Vårløk
1 stk
Restaurantsalat
1 pakke
Koriander
1 bunt
Soyasaus
Olje
Flytende honning
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek kjøttdeigen med litt revet ingefær.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk hvitløken, og finhakk ønsket mengde av chilien.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek karbonadedeigen i 1-2 minutter. Ha i chilien og hvitløken, og stek videre i 2-3 minutter. Tilsett 2 spiseskjeer soyasaus, 1 spiseskje flytende honning og saften fra halve limen, og stek videre i ca. 2 minutter. Kutt resten av limen i båter.
Kutt reddikene i båter og kutt vårløken i tynne skiver. Bland reddikene og vårløken sammen med restaurantsalaten i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje.
Topp retten med korianderen ved servering.
Vel bekomme!