Kjøttkaker med ovnsbakte rotgrønnsaker, steinsoppsaus og rørte tyttebær
4.22 (166)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk·
- Soya·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Rotgrønnsaker i staver
1 pakke
Småpoteter
300 g
Kjøttkaker
420 g
Steinsoppsaus
1 pakke
Rørte tyttebær
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server litt stekt sopp til retten for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 240 grader.
Fordel rotgrønnsaksstavene og småpotetene i en stor ildfast form. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek formen i ovnen i 18-20 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttkakene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Ha steinsoppsausen i stekepannen med kjøttkakene mot slutten av steketiden, og gi sausen et oppkok.
Server kjøttkakene med steinsoppsausen, rotgrønnsakene og de rørte tyttebærene.
Vel bekomme!