Kjøttkaker med ovnsbakte rotgrønnsaker, steinsoppsaus og rørte tyttebær

Kjøttkaker med ovnsbakte rotgrønnsaker, steinsoppsaus og rørte tyttebær

4.22 (166)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Rotgrønnsaker i staver
1 pakke
(Selleri)
Småpoteter
300 g
Kjøttkaker
420 g
(Soya, Melk, Laktose)
Steinsoppsaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Rørte tyttebær
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server litt stekt sopp til retten for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 240 grader.
Fordel rotgrønnsaksstavene og småpotetene i en stor ildfast form. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek formen i ovnen i 18-20 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttkakene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Ha steinsoppsausen i stekepannen med kjøttkakene mot slutten av steketiden, og gi sausen et oppkok.
Server kjøttkakene med steinsoppsausen, rotgrønnsakene og de rørte tyttebærene.
Vel bekomme!