Ovnsbakte kyllingklubber med stekte grønnsaker, potetbåter og karridressing
Ny oppskrift
Under 40 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- laktosefritt smør
- olje
- pepper
- salt
- sukker
Poteter
400 g
Kyllingklubber
600 g
Sitruskrydder
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Sukkererter
1 pakke
Laktosefri yoghurt naturell
150 g
Karri
1 pakke
Lime
1 stk
Bakepapir (kan sløyfes)
Olje
Salt
Pepper
Sukker
Laktosefritt smør
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Krydre potetbåtene med ditt favorittkrydder!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt potetene i båter, og ha dem på et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek brettet i ovnen i 20-25 minutter, eller til potetene er gjennomstekte.
Fordel kyllingen i en ildfast form, og ha over litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i ca. 20 minutter, eller til kyllingklubbene er gjennomstekte. Ta formen ut av ovnen når det er ca. 10 minutter igjen av steketiden, strø over sitruskrydderet, og sett formen inn i ovnen igjen.
Kutt paprikaen i staver, og kutt rødløken i skiver. Kutt sukkerertene i to. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek grønnsakene i ca. 4 minutter, til de har fått litt farge. Ha litt laktosefritt smør i stekepannen mot slutten av steketiden.
Bland yoghurten sammen med karrikrydderet, en klype sukker og litt salt og pepper i en skål. Smak til med saften fra limen, og kutt resten av limen i båter.
Vel bekomme!