Crispy kylling med avokadosalat, potetbåter og mango- og chilisaus
Ny oppskrift
Under 40 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Poteter
700 g
Crispisalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Avokado
1 stk
Crispy kylling
600 g
Mango- og chilisaus
1 boks
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Krydre potetene med ditt favorittkrydder!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt potetene i båter, og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Ha over litt olje, salt og pepper, og stek brettet i ovnen i 20-25 minutter, eller til potetene er gjennomstekte.
Kutt enden av salaten, skyll salatbladene i kaldt vann, og kutt dem i grove biter. Kutt paprikaen i terninger. Del avokadoen i to, fjern stenen, og kutt avokadokjøttet i terninger. Bland grønnsakene sammen i en serveringsskål, og drypp over litt olivenolje.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i ca. 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Server retten med mango- og chilisausen.
Vel bekomme!