Koteletter med mangosalsa, blomkålris og salat med avokado, cherrytomater og rødløk

Koteletter med mangosalsa, blomkålris og salat med avokado, cherrytomater og rødløk

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sulfitt

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Mango
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Avokado
1 stk
Cherrytomater
125 g
Rødløk
1/2 stk
Tobladssalat
1 pakke
Blomkål
2 stk
Svinekoteletter
750 g
Mexican BBQ
1 pakke
(Sulfitt)
Olivenolje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket chili i mangosalsaen for en mer spicy rett.

Skrell og kutt mangoen i små terninger. Finhakk 1/3 av korianderen. Bland mangoen og korianderen sammen i en skål, og smak til med saft fra limen, salt og pepper. La mangosalsaen stå kaldt frem til servering.
Kutt avokadoen i to, fjern stenen, og skrap ut avokadokjøttet med en skje. Kutt cherrytomatene i to, og kutt rødløken og avokadokjøttet i skiver. Bland det hele sammen med tobladssalaten i en serveringsskål, og vend inn litt salt, pepper og olivenolje ved servering.
Riv blomkålene til "blomkålris" på et rivjern.
Krydre svinekotelettene med det meksikanske grillkrydderet. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek kotelettene i 2-3 minutter på hver side. Legg kotelettene til side på en tallerken.
Tørk stekepannen med litt kjøkkenpapir, og stek blomkålrisen i et par minutter før servering.
Server kotelettene med blomkålrisen, mangosalsaen, salaten og resten av korianderen.
Vel bekomme!