Schweinebraten i brun saus med kokte poteter og smørstekt asparges og pære
Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- smør
Poteter
700 g
Brun saus
1 pakke
Schweinebraten
600 g
Asparges
1 bunt
Pærer
3 stk
Rødløk
1 stk
Bladpersille
1 pakke
Smør
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Rør inn en spiseskje crème fraîche i den brune sausen for en ekstra rund og god smak.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Ha den brune sausen og kjøttet (inkludert kraften) i en kjele. Kok opp under omrøring. Ha på lokk, og la kjøttet trekke i sausen på middels varme i ca. 15 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt.
Knekk endene av aspargesene, og kutt resten av aspargesene i biter. Kutt pærene i terninger, og kutt rødløken i mindre båter. Varm opp en stekepanne med litt smør til middels høy varme, og stek grønnsakene i 3-4 minutter, til de har fått litt farge. Krydre med salt og pepper.
Finhakk bladpersillen, og vend inn i grønnsakene eller server den ved siden av.
Fun fact! Fra 19. september til 4. oktober er det Oktoberfest i Tyskland, der tradisjonsrik mat og drikke er en sentral del av feiringen. Festen ble arrangert for første gang 12. oktober i 1810, da Münchens kongelige inviterte til fest og hesteløp i forbindelse med bryllupet til kronprins Ludvig I av Bayern. I dag er det verdens største folkefest.
Vel bekomme!