Schweinebraten i brun saus med kokte poteter og smørstekt asparges og pære

Schweinebraten i brun saus med kokte poteter og smørstekt asparges og pære

Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • smør
Poteter
700 g
Brun saus
1 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Schweinebraten
600 g
Asparges
1 bunt
Pærer
3 stk
Rødløk
1 stk
Bladpersille
1 pakke
Smør
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rør inn en spiseskje crème fraîche i den brune sausen for en ekstra rund og god smak.

Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Ha den brune sausen og kjøttet (inkludert kraften) i en kjele. Kok opp under omrøring. Ha på lokk, og la kjøttet trekke i sausen på middels varme i ca. 15 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt.
Knekk endene av aspargesene, og kutt resten av aspargesene i biter. Kutt pærene i terninger, og kutt rødløken i mindre båter. Varm opp en stekepanne med litt smør til middels høy varme, og stek grønnsakene i 3-4 minutter, til de har fått litt farge. Krydre med salt og pepper.
Finhakk bladpersillen, og vend inn i grønnsakene eller server den ved siden av.
Fun fact! Fra 19. september til 4. oktober er det Oktoberfest i Tyskland, der tradisjonsrik mat og drikke er en sentral del av feiringen. Festen ble arrangert for første gang 12. oktober i 1810, da Münchens kongelige inviterte til fest og hesteløp i forbindelse med bryllupet til kronprins Ludvig I av Bayern. I dag er det verdens største folkefest.
Vel bekomme!