Crispy kylling med sesam- og chilistekte wokgrønnsaker og ris

Crispy kylling med sesam- og chilistekte wokgrønnsaker og ris

Ny oppskrift
Under 20 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
125 g
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Grønnsaksmiks med grønnkål
1 pakke
Sesam- og chilisaus
1 pakke
(Fisk, Soya, Sesamfrø)
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Strø litt finhakket koriander over grønnsakene ved servering!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 3-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek grønnsaksmiksen i 3-4 minutter, og vend inn sesam- og chilisausen mot slutten av steketiden.
Vel bekomme!