Hvit pizza med chorizo, paprika og chimichurrisaus med tomat og balsamico
20-30

Hvit pizza med chorizo, paprika og chimichurrisaus med tomat og balsamico

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper

Hvit pizza med chorizo

rød paprika
Rød paprika
½ stk
rødløk
Rødløk
⅔ stk
pizzabunner
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
½–1 pakke
revet ost
Revet ost (Melk)
½–1 pakke
chorizo
Chorizo
1 pakke

Chimichurri

bladpersille
Bladpersille
½ bunt
sitronskall
Sitronskall
1 ts
tomat
Tomat
½ stk
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk
rødløk
Rødløk
⅓ stk
chiliflak
Chiliflak
½ pakke
basilikum og oregano
Basilikum og oregano
½ pakke
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke

Til servering

ruccola
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1061 kcal
  • Fett 57 g
  • Karbohydrater 95 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Hvit pizza med chorizo: Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt ¾ av rødløken i skiver.
  3. Chimichurri: Skyll persillen og sitronen. Skrell og finhakk hvitløken, og finhakk resten av rødløken fra steg 2. Kutt tomaten i små terninger. Finhakk persillen og ha det i en skål sammen med balsamicovinaigretten, hvitløken, rødløken og ønsket mengde chiliflak og basilikum og oreganokrydder. Smak til med salt, pepper og finrevet skall (kun det gule) fra sitronen.
  4. Hvit pizza med chorizo, fortsettelse: Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel crème fraîchen jevnt utover bunnene. Strø over osten, og fordel paprikaen, løkskivene og chorizoen over. Stek pizzaene midt i ovnen i 5–8 minutter. 
  5. Til servering: Skyll og tørk ruccolaen. Topp pizzaene med ruccolasalaten og chimichurridressingen, eller server dressingen ved siden av!