Tomatisert pølsegryte med fullkornspasta og ruccola
3.61 (127)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Fullkornspenne
200 g
Gulrot
1 stk
Banansjalottløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Rød paprika
1 stk
Stekepølser
200 g
Oregano
1 pakke
Moste tomater
1 flaske
Ruccola
50 g
Grana Padano
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til pølsegryten med litt olivenolje før servering.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell gulroten og banansjalottløken. Grovriv gulroten og banansjalottløken på et rivjern. Skrell og press hvitløken, og kutt paprikaen og pølsene i grove biter.
Varm opp en stor stekegryte med litt olje til middels høy varme. Stek grønnsakene og pølsebitene fra punkt 2 sammen med basilikum- og oreganokrydderet i ca. 5 minutter, til løken er blank. Hell over flasken med moste tomater, og gi det hele et oppkok. La gryten småkoke i 2-3 minutter, og smak til med salt og pepper før servering.
Ha ruccolaen i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Riv grana padano-osten over retten ved servering.
Fun fact! Ruccola er egentlig ikke en salat, men en italiensk kåltype. Den har en krydret, sennepsaktig smak, hvilket gjør den perfekt til å sette et skarpt og krydret preg på blant annet salater, lasagne, pizza og pastaretter.
Vel bekomme!