Svinekam med teriyakistekt pak choy og reddiker med fullkornsris
20-30
Laktosefri

Svinekam med teriyakistekt pak choy og reddiker med fullkornsris

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • smør
  • olje
  • salt
  • pepper

Fullkornsris

fullkornsris
Fullkornsris
125 g

Teriyakistekt pak choy og reddiker

pak choy
Pak choy
1 stk
gul paprika
Gul paprika
½ stk
reddiker
Reddiker
½ pakke
rødløk
Rødløk
½ stk
teriyakisaus
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
½–1 pakke

Svinekam

mager svinekam i skiver
Mager svinekam i skiver
300 g
chiliflak
Chiliflak
½–1 pakke
Smør (Melk)
1 ts

Tilbehør

sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
lime
Lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 622 kcal
  • Fett 22 g
  • Karbohydrater 63 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rist gjerne sesamfrøene i en tørr panne for ekstra god smak.

  1. Fullkornsris: Tilbered risen som anvist på pakken. 
  2. Teriyakistekt pak choy og reddiker: Skyll pak choyen, paprikaen og reddikene. Kutt pak choyen og paprikaen i strimler, og kutt løken og reddikene i tynne skiver.
  3. Svinekam: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Ha 1 ts smør i pannen mot slutten av steketiden, og øs det over kjøttet. Krydre med salt, pepper og chiliflakene. Ha kjøttet over på et skjærebrett, og la det hvile i omtrent 5 minutter. Skjær deretter kjøttet i strimler. 
  4. Teriyakistekt pak choy og reddiker, fortsettelse: Bruk stekepannen fra punkt 3 eller en wokpanne, og varm den opp til høy varme. Ha i litt olje, og stek grønnsakene fra punkt 2 i omtrent 2 minutter. Rør inn teriyakisausen de siste 30 sekundene.
  5. Tilbehør: Skyll og kutt limen i båter. Topp retten med sesamfrøene og server limebåtene til retten.