Pannestekt laksefilet med selleri- og epleslaw og bulgursalat med tranebær
Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Bulgur
125 g
Ruccola
50 g
Tranebær
1 pakke
Sitron
1 stk
Grønt eple
1 stk
Sellerirot
150–300 g
Yoghurt naturell
75–150 g
Laksefilet
270 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 613 kcal
- Fett:
- 27 g
- Karbohydrater:
- 54 g
- Protein:
- 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered bulguren som anvist på pakken.
Skyll og kutt eplet i terninger. Skrell og kutt selleriroten i strimler, eller grovriv den på et rivjern. Bland eplet, selleriroten og yoghurten i en serveringsskål, og smak til med salt og pepper.
Skyll og tørk ruccolaen. Ha den ferdigkokte bulguren, ruccolaen og tranebærene i en serveringsskål. Bland inn saften fra sitronen, og krydre med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i 2–3 minutter på hver side, eller til den nesten er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Vel bekomme!