Pannestekt laksefilet med selleri- og epleslaw og bulgursalat med tranebær
30-40

Pannestekt laksefilet med selleri- og epleslaw og bulgursalat med tranebær

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Bulgursalat

bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g
ruccola
Ruccola
50 g
tranebær
Tranebær
1 pakke
sitron
Sitron
1 stk

Selleri- og epleslaw

grønt eple
Grønt eple
1 stk
sellerirot
Sellerirot (Selleri)
150–300 g
yoghurt naturell
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
75–150 g

Pannestekt laksefilet

laksefilet
Laksefilet (Fisk)
270 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 673 kcal
  • Fett 27 g
  • Karbohydrater 70 g
  • Protein 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Bulgursalat: Tilbered bulguren som anvist på pakken.
  2. Selleri- og epleslaw: Skyll og kutt eplet i terninger. Skrell og kutt selleriroten i strimler, eller grovriv den på et rivjern. Bland eplet, selleriroten og yoghurten i en serveringsskål, og smak til med salt og pepper. 
  3. Bulgursalat, fortsettelse: Skyll og tørk ruccolaen. Ha den ferdigkokte bulguren, ruccolaen og tranebærene i en serveringsskål. Bland inn saften fra sitronen, og krydre med salt og pepper. 
  4. Pannestekt laksefilet: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i 2–3 minutter på hver side, eller til den nesten er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. 
  5. Håper det smaker!