Vårlig pasta med krydderstekt kylling, asparges, Grana Padano, spinat og sitron
20-30

Vårlig pasta med krydderstekt kylling, asparges, Grana Padano, spinat og sitron

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje

Krydderstekt kylling

kyllinglårfilet
Kyllinglårfilet
350 g
persillade
Persillade (Sulfitt)
1 pakke

Vårlig pasta

linguine
Linguine (Hvete)
200 g
asparges
Asparges
100 g
kryddersmør
Kryddersmør (Melk, Laktose)
½ pakke
spinat
Spinat
50 g
sitron
Sitron
1 stk

Servering

tomat
Tomat
1 stk
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 841 kcal
  • Fett 37 g
  • Karbohydrater 75 g
  • Protein 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tre kyllingkjøttet på spyd, og grill det sammen med aspargesen over direkte varme hvis du ønsker mer grillsmak på retten.

  1. Krydderstekt kylling: Skjær kyllingen i mindre biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak. Krydre kjøttet med kryddermiksen, salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttet i omtrent 3–4 minutter, til det er gyllent og gjennomstekt. 
  2. Vårlig pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kutt bunnene av aspargesene og kast dem. Del aspargesen i mindre biter. La aspargesbitene koke med pastaen de 2 siste minuttene av pastaens koketid. Sil av vannet, og bland inn kryddersmøret og spinaten. Varm forsiktig opp, og smak til med salt, pepper og saft fra halve sitronen. 
  3. Servering: Kutt resten av sitronen i båter. Skyll og kutt tomaten i terninger. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Fordel pastaen på to tallerkener, og topp den med kyllingen og tomatterningene. Dryss over den revne osten, og server sitronbåtene ved siden av.