Vårlig pasta med krydderstekt kylling, asparges, Grana Padano, spinat og sitron

Asparges

Vårlig pasta med krydderstekt kylling, asparges, Grana Padano, spinat og sitron

4.26 (97)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Kyllinglårfilet
350 g
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Linguine
200 g
(Hvete)
Asparges
100 g
Kryddersmør
½ pakke
(Melk, Laktose)
Spinat
50 g
Sitron
1 stk
Tomat
1 stk
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
840 kcal
Fett:
37 g
Karbohydrater:
75 g
Protein:
52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tre kyllingkjøttet på spyd, og grill det sammen med aspargesen over direkte varme hvis du ønsker mer grillsmak på retten.

 Skjær kyllingen i mindre biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak. Krydre kjøttet med kryddermiksen, salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttet i omtrent 3–4 minutter, til det er gyllent og gjennomstekt. 
 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kutt bunnene av aspargesene og kast dem. Del aspargesen i mindre biter. La aspargesbitene koke med pastaen de 2 siste minuttene av pastaens koketid. Sil av vannet, og bland inn kryddersmøret og spinaten. Varm forsiktig opp, og smak til med salt, pepper og saft fra halve sitronen. 
 Kutt resten av sitronen i båter. Skyll og kutt tomaten i terninger. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Fordel pastaen på to tallerkener, og topp den med kyllingen og tomatterningene. Dryss over den revne osten, og server sitronbåtene ved siden av. 
Vel bekomme!