Cheeseburgere med stekt løk, tomat og hjertesalat, servert med aioli og ovnsbakte poteter
15-20
Laktosefri

Cheeseburgere med stekt løk, tomat og hjertesalat, servert med aioli og ovnsbakte poteter

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • bygg,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)

Ovnsbakte småpoteter

småpoteter
Småpoteter
300 g

Cheeseburgere og stekt løk

gul løk
Gul løk
1 stk
homestyleburgere
Homestyleburgere
300 g
skivet Norvegia
Skivet Norvegia (Melk)
1 pakke

Grønnsaker

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
tomat
Tomat
1 stk

Hamburgerbrød

grove hamburgerbrød
Grove hamburgerbrød (Soya, Bygg, Hvete, Rug)
2 stk

Tilbehør

aioli
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 943 kcal
  • Fett 57 g
  • Karbohydrater 64 g
  • Protein 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Ovnsbakte småpoteter: Fordel småpotetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 18–20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
  3. Cheeseburgere og stekt løk: Skrell og kutt løken i skiver. Krydre hamburgerne med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hamburgerne i 3–4 minutter på hver side. Legg hamburgerne på brettet sammen med potetene når det gjenstår 1–2 minutter av potetenes steketid, og topp hver av hamburgerne med osten. Stek løken i fettet fra hamburgeren i 2–3 minutter, til den er myk.
  4. Grønnsaker: Kutt enden av hjertesalaten, skyll bladene i kaldt vann, og tørk dem lett. Skyll og kutt tomaten i skiver. Legg grønnsakene på et fat, eller i hver sin serveringsskål. 
  5. Hamburgerbrød: Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering.
  6. Servering: Fyll burgerbrødene med burgerne, løken, salaten, tomatskivene og aiolien, og server de ovnsbakte potetene ved siden av.