Alt-i-ett pastagryte med salsiccia, cherrytomater og spinat
15-20

Alt-i-ett pastagryte med salsiccia, cherrytomater og spinat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper

Alt-i-ett pastagryte

sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
cherrytomater
Cherrytomater
½–1 pakke
spinat
Spinat
50 g
salsicciadeig
Salsicciadeig
300 g
pasta
Pasta (Hvete)
200 g
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke
lett crème fraîche
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
75 g
Vann
4 dl

Topping

revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 791 kcal
  • Fett 33 g
  • Karbohydrater 77 g
  • Protein 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også sette hele gryten i ovnen, og ovnsbake pastaen på 200 grader i 15–20 minutter.

  1. Alt-i-ett pastagryte, forberedelse: Skrell og finhakk sjalottløken. Skyll cherrytomatene og spinaten.
  2. Alt-i-ett pastagryte: Varm opp en stor gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og salsicciadeigen i 3–4 minutter, til løken er blank og kjøttet nesten er gjennomstekt. Tilsett cherrytomatene, den ukokte pastaen, 4 dl vann og grønnsaksbuljongen, og rør godt om.
  3. Alt-i-ett pastagryte, fortsettelse: Kok opp, og la det hele småkoke under lokk på lav varme i 15–18 minutter, til pastaen er kokt,  men har litt tyggemotstand, og det meste av væsken har kokt inn. Rør et par ganger i gryten underveis i koketiden, så den ikke setter seg fast i bunnen. Vend inn crème fraîchen og spinaten helt til slutt, og smak til med salt og pepper.
  4. Topping: Topp retten med den revne Grande Premium-osten.
  5. Nyt måltidet!