15-20
Vegetar
Spicy søtpotetsuppe med ovnsbakt paprika, spinat og hvite bønner
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- gluten,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
Topping
Søtpotet
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rødløk
½ stk
Hvite bønner
1 pakke
Røkt chilimix
½–1 pakke
Spinat
50 g
Bagetter
Bagetter (Hvete, Gluten)
1 pakke
Spicy søtpotetsuppe
Spicy søtpotetsuppe (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 762 kcal
- Fett 15 g
- Karbohydrater 129 g
- Protein 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du å spare oppvask, kan suppen også varmes opp i pakken, i kokende vann, i omtrent 15 minutter.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Topping: Skrell og kutt søtpoteten i terninger på omtrent 2x2 cm. Rens og kutt paprikaen i terninger. Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Fordel grønnsakene og bønnene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olivenolje og det røkte chilikrydderet. Stek det hele i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til grønnsakene er møre og bønnene er sprø.
- Bagetter: Tilbered bagettene som anvist på pakken.
- Spicy søtpotetsuppe: Varm opp suppen i en kjele på middels varme under omrøring.
- Topping, fortsettelse: Skyll og grovhakk spinaten. Bland spinaten med de ovnsbakte grønnsakene etter at de er ferdigstekt.