Spicy søtpotetsuppe med ovnsbakt paprika, spinat og hvite bønner
15-20
Vegetar

Spicy søtpotetsuppe med ovnsbakt paprika, spinat og hvite bønner

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • gluten,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje

Topping

søtpotet
Søtpotet
1 stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
rødløk
Rødløk
½ stk
hvite bønner
Hvite bønner
1 pakke
røkt chilimix
Røkt chilimix
½–1 pakke
spinat
Spinat
50 g

Bagetter

bagetter
Bagetter (Hvete, Gluten)
1 pakke

Spicy søtpotetsuppe

spicy søtpotetsuppe
Spicy søtpotetsuppe (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 762 kcal
  • Fett 15 g
  • Karbohydrater 129 g
  • Protein 28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ønsker du å spare oppvask, kan suppen også varmes opp i pakken, i kokende vann, i omtrent 15 minutter.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Topping: Skrell og kutt søtpoteten i terninger på omtrent 2x2 cm. Rens og kutt paprikaen i terninger. Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Fordel grønnsakene og bønnene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olivenolje og det røkte chilikrydderet. Stek det hele i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til grønnsakene er møre og bønnene er sprø.
  3. Bagetter: Tilbered bagettene som anvist på pakken.
  4. Spicy søtpotetsuppe: Varm opp suppen i en kjele på middels varme under omrøring.
  5. Topping, fortsettelse: Skyll og grovhakk spinaten. Bland spinaten med de ovnsbakte grønnsakene etter at de er ferdigstekt.