Pasta med kremet pepperoni- og paprikasaus, sukkererter og ruccolasalat

Pasta med kremet pepperoni- og paprikasaus, sukkererter og ruccolasalat

4.16 (288)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Mandler
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pastavann
  • pepper
  • salt
  • smør
Pasta
200 g
(Hvete)
Pastavann
1 dl
Sitron
½ stk
Panering
75 g
Smør
1 ss
(Melk)
Rød paprika
1 stk
Sukkererter
150 g
Pepperoni
100 g
Paprikapesto
½–1 glass
(Mandler, Cashewnøtter, Melk)
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Ruccola
50 g
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1066 kcal
Fett:
52 g
Karbohydrater:
115 g
Protein:
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Spar på omtrent 1 dl av pastavannet før du siler pastaen.
 Skyll og rens paprikaen, og kutt den i strimler. Skyll og kutt sukkerertene i to på langs.
 Skyll sitronen og finriv skallet (kun det gule) på et rivjern. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 1 ss smør. Stek paneringen i 2–3 minutter til den blir lett gyllen. Skru av varmen og bland inn sitronskallet og litt salt. Ha det over i en serveringsskål.
 Skjær pepperonien i strimler. Bruk stekepannen fra punkt 3, og varm den opp til middels høy varme. Ha i litt olje, og stek pepperonistrimlene i 2–3 minutter, til de er gylne. Ha i sukkerertene og paprikaen, og stek videre i 2–3 minutter. Krydre med salt og pepper. Tilsett paprikapestoen og crème fraîchen, og kok opp. Spe sausen med pastavannet til den har ønsket konsistens.
Skyll og tørk ruccolasalaten, og kutt resten av sitronen i båter. Server pastaen med den kremede sausen, ruccoalsalaten, sitronbåtene og og den sprø toppingen.
Vel bekomme!