Pasta med kremet pepperoni- og paprikasaus, sukkererter og ruccolasalat
20-30

Pasta med kremet pepperoni- og paprikasaus, sukkererter og ruccolasalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • mandler,
  • cashewnøtter,
  • melk

Basisvarer

  • pastavann
  • smør
  • salt
  • pepper
  • olje

Pasta casarecce

pasta
Pasta (Hvete)
200 g
Pastavann
1 dl

Sprø sitrontopping

sitron
Sitron
½ stk
panering
Panering
75 g
Smør (Melk)
1 ss

Kremet paprika- og pepperonisaus

rød paprika
Rød paprika
1 stk
sukkererter
Sukkererter
150 g
pepperoni
Pepperoni
100 g
paprikapesto
Paprikapesto (Mandler, Cashewnøtter, Melk)
½–1 glass
lett crème fraîche
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g

Ruccolasalat

ruccola
Ruccola
50 g
sitron
Sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1059 kcal
  • Fett 50 g
  • Karbohydrater 116 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Pasta casarecce: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Spar på omtrent 1 dl av pastavannet før du siler pastaen.
  2. Kremet paprika- og pepperonisaus: Skyll og rens paprikaen, og kutt den i strimler. Skyll og kutt sukkerertene i to på langs.
  3. Sprø sitrontopping: Skyll sitronen og finriv skallet (kun det gule) på et rivjern. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 1 ss smør. Stek paneringen i 2–3 minutter til den blir lett gyllen. Skru av varmen og bland inn sitronskallet og litt salt. Ha det over i en serveringsskål.
  4. Kremet paprika- og pepperonisaus, fortsettelse: Skjær pepperonien i strimler. Bruk stekepannen fra punkt 3, og varm den opp til middels høy varme. Ha i litt olje, og stek pepperonistrimlene i 2–3 minutter, til de er gylne. Ha i sukkerertene og paprikaen, og stek videre i 2–3 minutter. Krydre med salt og pepper. Tilsett paprikapestoen og crème fraîchen, og kok opp. Spe sausen med pastavannet til den har ønsket konsistens.
  5. Ruccolasalat: Skyll og tørk ruccolasalaten, og kutt resten av sitronen i båter. Server pastaen med den kremede sausen, ruccoalsalaten, sitronbåtene og og den sprø toppingen.