Fiskeboller i hvit saus med kokte poteter og ovnsbakte grønnsaker

Fiskeboller i hvit saus med kokte poteter og ovnsbakte grønnsaker

Ny oppskrift
Under 40 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • hvetemel
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Poteter
400 g
Gulrøtter
2 stk
Brokkoli
1 stk
Fiskeboller med purreløk
400 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Lettmelk
5 dl
(Melk, Laktose)
Smør
Hvetemel
Salt
Pepper
Olje
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok grønnsakene sammen med potetene for mindre oppvask.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell og kutt gulrøttene i staver, og kutt brokkolien i buketter. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir og ha over litt olje, salt og pepper. Stek brettet i ovnen i 15-20 minutter.
Hell kraften fra fiskebollepakken i vasken.
Smelt 2 ss smør i en stor kjele, og visp inn 2 ss hvetemel. Spe på med 4 dl melk, litt og litt, under omrøring. Gi sausen et oppkok, og la den småkoke under omrøring i 2-3 minutter, til den har tyknet litt. Smak til med salt og pepper.
Ha fiskebollene i sausen, og la dem trekke på lav varme i ca. 5 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Vel bekomme!