Fullkornspenne med ragu på svinekjaker med spinat, paprika, sopp og Grana Padano
Laktosefri

Fullkornspenne med ragu på svinekjaker med spinat, paprika, sopp og Grana Padano

4.17 (156)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Pasta
200 g
(Hvete)
Olivenolje
½ ss
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Tomatpuré
½ pakke
Oksebuljong
1 pakke
Svinekjaker
350 g
Vann
1 dl
Rød paprika
1 stk
Aromasopp
100 g
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
728 kcal
Fett:
19 g
Karbohydrater:
80 g
Protein:
60 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Skrell og grovhakk løken, og skyll spinaten. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, eller til den er blank. Tilsett tomatpuréen, og stek videre i 2 minutter. 
 Ha i oksebuljongen, svinekjakene, kraften fra pakken og 1 dl vann. Kok det hele i omtrent 10 minutter, eller til væsken er godt kokt inn. Riv svinekjakene i mindre biter med to gafler, og smak til med salt og pepper. Vend inn spinaten rett før servering. 
 Skyll paprikaen, og børst soppen fri for jord. Kutt paprikaen i store terninger, og soppen i to. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen og soppen i 3–4 minutter. Krydre med salt og pepper.  
 Sil vannet av pastaen, og vend inn ½ ss olivenolje.   
 Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.
Vel bekomme!