Knokekjøtt av storfe i soppsaus med sellerirot og småpoteter
15-20

Knokekjøtt av storfe i soppsaus med sellerirot og småpoteter

Langtidskokt knokekjøtt av storfe er skikkelig kosemat. Her er knokekjøttet kokt på forhånd, slik at du får et ordentlig godt måltid på kort tid.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk,
  • soya,
  • selleri

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Kokte småpoteter

småpoteter
Småpoteter
300 g

Grønnsaker til knokekjøtt

sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
aromasopp
Aromasopp
100 g
gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
sellerirot
Sellerirot (Selleri)
300 g

Knokekjøtt av storfe i soppsaus

storfeknoke sous vide
Storfeknoke sous vide
300 g
soppsaus
Soppsaus (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 423 kcal
  • Fett 11 g
  • Karbohydrater 41 g
  • Protein 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne retten med litt friske urter, som gressløk eller persille.

  1. Kokte småpoteter: Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
  2. Grønnsaker til knokekjøtt: Skrell og kutt sjalottløken i båter. Børst soppen fri for jord, og kutt den i fire. Skrell og kutt gulrøttene og selleriroten i terninger på 1x1 cm.
  3. Knokekjøtt av storfe i soppsaus: Varm opp en tykkbunnet kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene fra punkt 2 i 3–4 minutter, eller til løken er blank. Ha i kjøttet, kraften fra pakken og soppsausen. Kok opp, og la det hele småkoke på lav varme i 5–7 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.