Pizza bianca med steinsopp, squash, pepperoni og balsamicosyltet rødløk
30-40

Pizza bianca med steinsopp, squash, pepperoni og balsamicosyltet rødløk

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • sukker
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Balsamicosyltet rødløk

rødløk
Rødløk
1 stk
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Smør (Melk)
1 ss
Sukker
2 ts

Pizza bianca

squash
Squash
½–1 stk
minisjampinjong
Minisjampinjong
100 g
lett crème fraîche
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
75 g
steinsoppesto
Steinsoppesto (Melk, Laktose)
½ glass
pizzabunner
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
revet ost
Revet ost (Melk)
100 g
pepperoni
Pepperoni
100 g

Topping

ruccola
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1238 kcal
  • Fett 73 g
  • Karbohydrater 99 g
  • Protein 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Denne pizzaen er også god uten pepperoni. Hvis du ønsker en vegetarpizza, kan du spare pepperonien til noe annet.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Balsamicosyltet rødløk: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Varm opp en liten kjele til middels høy varme, og ha i 1 ss smør. Stek løken i 3–4 minutter, til den er myk og gyllen. Ha i 2 ts sukker og balsamicovinaigretten, og stek videre i 1 minutt.
  3. Pizza bianca: Skyll og kutt squashen i tynne skiver. Fordel squashen utover en stor tallerken, og strø over litt salt. La squashen ligge i 5–10 minutter, slik at litt av fuktigheten trekkes ut. Tørk squashen med litt tørkepapir. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Bland crème fraîchen, steinsoppestoen og litt salt og pepper i en skål.
  4. Pizza bianca, fortsettelse: Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel crème fraîche- og steinsoppsausen jevnt utover pizzabunnene, og strø over osten. Fordel squashen, soppen og pepperonien over pizzaene, og stek pizzaene midt i ovnen i 5–8 minutter. 
  5. Topping: Skyll og tørk ruccolaen. Topp pizzaene med den balsamicosyltede rødløken og ruccolaen før servering.