Pastasalat med kylling, brokkoli og cæsardressing, toppet med urtekrutonger
15-20

Pastasalat med kylling, brokkoli og cæsardressing, toppet med urtekrutonger

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • salt
  • pepper
  • olje

Pasta casarecce

casarecce
Casarecce (Hvete)
100–200 g

Grønnsaker

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
tomat
Tomat
1 stk

Stekt kylling

utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
urtemiks
Urtemiks
1 pakke

Hvitløksstekt brokkoli

brokkoli
Brokkoli
½–1 stk
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
½–1 stk
Smør (Melk)
½ ss

Servering

krutonger
Krutonger (Hvete)
40 g
cæsardressing
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
1 pakke
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1171 kcal
  • Fett 47 g
  • Karbohydrater 125 g
  • Protein 63 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Behold fettet på kyllingen! Dette smelter i stekepannen, og gjør kyllingen saftigere.

  1. Pasta casarecce: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  2. Grønnsaker: Skyll og tørk salaten, og riv bladene i grove biter. Skyll og kutt tomaten i terninger. 
  3. Stekt kylling: Skjær kyllingen i mindre biter (se tips). Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–5 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med urtemiksen, salt og pepper. Ha kyllingen over på en tallerken. 
  4. Hvitløksstekt brokkoli: Del brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og finhakk ønsket mengde av hvitløken. Varm opp stekepannen fra punkt 3 til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek brokkolien i 3–4 minutter, til den har fått litt farge. Ha i ½ ss smør og den finhakkede hvitløken mot slutten av steketiden.
  5. Servering: Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Ha pastaen, grønnsakene, kyllingen og brokkolien på et serveringsfat, eller i en bolle, og fordel cæsardressingen, krutongene og osten over.