Homestyleburger med karamellisert løk og dijonsennep, tomatsalat i cæsardressing og urtefries
20-30
Laktosefri

Homestyleburger med karamellisert løk og dijonsennep, tomatsalat i cæsardressing og urtefries

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • bygg,
  • fisk,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper

Urtefries

poteter
Poteter
350 g
urtemiks
Urtemiks
½ pakke

Karamellisert løk

gul løk
Gul løk
1 stk

Tomatsalat i cæsardressing

tomat
Tomat
1 stk
hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
cæsardressing
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
½–1 pakke

Hamburgerbrød

grove hamburgerbrød
Grove hamburgerbrød (Soya, Bygg, Hvete, Rug)
2 stk

Sennepsglaserte hamburgere

homestyleburgere
Homestyleburgere
1 pakke
dijonsennep
Dijonsennep (Sulfitt, Sennep)
½ glass
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 931 kcal
  • Fett 55 g
  • Karbohydrater 69 g
  • Protein 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett 1 ss sukker og 1 ss balsamicoeddik i den karamelliserte løken for ekstra god smak.

  1. Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
  2. Urtefries: Skyll og kutt potetene i staver. Fordel potetstavene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn urtemiksen, litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i omtrent 20 minutter. Snu på potetene 1–2 ganger underveis i steketiden.    
  3. Karamellisert løk: Skrell og kutt løken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek løken under omrøring i omtrent 10 minutter (se tips). 
  4. Tomatsalat i cæsardressing: Skyll tomaten og hjertesalaten. Del tomaten i tynne skiver, og riv salaten i mindre biter. Ha grønnsakene i en bolle, og vend inn litt av cæsardressingen.  
  5. Hamburgerbrød: Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering.
  6. Hamburgere: Krydre hamburgerne med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hamburgerne i 4–5 minutter på hver side. Fordel sennepen på toppen av burgerne. 
  7. Servering: Sett sammen hamburgere av hamburgerbrødene, tomatsalaten, hamburgerne og den karamelliserte løken. Server urtefriesene og resten av cæsardressingen til retten.