Tempurapanert seifilet med nudler i soya- og ingefærsaus, pak choy, peanøtter og chilimajones

Tempurapanert seifilet med nudler i soya- og ingefærsaus, pak choy, peanøtter og chilimajones

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
Eggnudler
125 g
(Egg, Hvete, Gluten)
Soya- og ingefærsaus
½–1 pakke
(Soya, Hvete)
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Gulrøtter
2 stk
Pak choy
1 stk
Lime
½ stk
Peanøtter
½ pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Chilimajones
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
814 kcal
Fett:
35 g
Karbohydrater:
89 g
Protein:
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne sammen grønnsakene, nudlene og soya- og ingefærsausen rett før servering.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.  
 Tilbered nudlene som anvist på pakken.  
Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken midt i ovnen i omtrent 12 minutter, eller til fisken er gjennomvarm og paneringen er sprø. Del gjerne fisken i mindre stykker før servering.  
Skrell gulrøttene, og skyll pak choyen. Del gulrøttene først på langs og kutt dem så i tynne skiver på skrå. Del pak choyen i tynne båter på langs. Varm opp en wok eller stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk grønnsakene i omtrent to minutter, og krydre med litt salt.  
 Sil vannet av nudlene, og ha dem tilbake i kjelen. Vend inn soya- og ingefærsausen. 
 Skyll og kutt limen i båter. Server limebåtene, peanøttene og chilimajonesen til retten.  
Vel bekomme!