Tempurapanert seifilet med nudler i soya- og ingefærsaus, pak choy, peanøtter og chilimajones
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Gluten·
- Peanøtter·
- Melk·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
Eggnudler
125 g
Soya- og ingefærsaus
½–1 pakke
Tempurasei
330 g
Gulrøtter
2 stk
Pak choy
1 stk
Lime
½ stk
Peanøtter
½ pakke
Chilimajones
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 814 kcal
- Fett:
- 35 g
- Karbohydrater:
- 89 g
- Protein:
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend gjerne sammen grønnsakene, nudlene og soya- og ingefærsausen rett før servering.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken midt i ovnen i omtrent 12 minutter, eller til fisken er gjennomvarm og paneringen er sprø. Del gjerne fisken i mindre stykker før servering.
Skrell gulrøttene, og skyll pak choyen. Del gulrøttene først på langs og kutt dem så i tynne skiver på skrå. Del pak choyen i tynne båter på langs. Varm opp en wok eller stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk grønnsakene i omtrent to minutter, og krydre med litt salt.
Sil vannet av nudlene, og ha dem tilbake i kjelen. Vend inn soya- og ingefærsausen.
Skyll og kutt limen i båter. Server limebåtene, peanøttene og chilimajonesen til retten.
Vel bekomme!