20-30
Tempurapanert seifilet med nudler i soya- og ingefærsaus, pak choy, peanøtter og chilimajones
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- gluten,
- peanøtter,
- melk,
- nøtter,
- soya
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
Nudler i soya- og ingefærsaus
Eggenudler (Egg, Hvete, Gluten)
125 g
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
½–1 pakke
Tempurapanert seifilet
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g
Wokkede gulrøtter og pak choy
Gulrøtter
2 stk
Pak choy
1 stk
Tilbehør
Lime
½ stk
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
½ pakke
Chilimajones (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 814 kcal
- Fett 35 g
- Karbohydrater 89 g
- Protein 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend gjerne sammen grønnsakene, nudlene og soya- og ingefærsausen rett før servering.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Nudler i soya- og ingefærsaus: Tilbered nudlene som anvist på pakken.
- Tempurapanert seifilet: Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken midt i ovnen i omtrent 12 minutter, eller til fisken er gjennomvarm og paneringen er sprø. Del gjerne fisken i mindre stykker før servering.
- Wokkede gulrøtter og pak choy: Skrell gulrøttene, og skyll pak choyen. Del gulrøttene først på langs og kutt dem så i tynne skiver på skrå. Del pak choyen i tynne båter på langs. Varm opp en wok eller stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk grønnsakene i omtrent to minutter, og krydre med litt salt.
- Nudler i soya- og ingefærsaus, fortsettelse: Sil vannet av nudlene, og ha dem tilbake i kjelen. Vend inn soya- og ingefærsausen.
- Tilbehør: Skyll og kutt limen i båter. Server limebåtene, peanøttene og chilimajonesen til retten.
- Håper det smaker!