Tempurapanert seifilet med nudler i soya- og ingefærsaus, pak choy, peanøtter og chilimajones
20-30

Tempurapanert seifilet med nudler i soya- og ingefærsaus, pak choy, peanøtter og chilimajones

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • gluten,
  • peanøtter,
  • melk,
  • nøtter,
  • soya

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt

Nudler i soya- og ingefærsaus

Eggenudler (Egg, Hvete, Gluten)
125 g
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
½–1 pakke

Tempurapanert seifilet

tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g

Wokkede gulrøtter og pak choy

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
pak choy
Pak choy
1 stk

Tilbehør

lime
Lime
½ stk
peanøtter
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
½ pakke
chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 814 kcal
  • Fett 35 g
  • Karbohydrater 89 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne sammen grønnsakene, nudlene og soya- og ingefærsausen rett før servering.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.  
  2. Nudler i soya- og ingefærsaus: Tilbered nudlene som anvist på pakken.  
  3. Tempurapanert seifilet: Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken midt i ovnen i omtrent 12 minutter, eller til fisken er gjennomvarm og paneringen er sprø. Del gjerne fisken i mindre stykker før servering.  
  4. Wokkede gulrøtter og pak choy: Skrell gulrøttene, og skyll pak choyen. Del gulrøttene først på langs og kutt dem så i tynne skiver på skrå. Del pak choyen i tynne båter på langs. Varm opp en wok eller stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk grønnsakene i omtrent to minutter, og krydre med litt salt.  
  5. Nudler i soya- og ingefærsaus, fortsettelse: Sil vannet av nudlene, og ha dem tilbake i kjelen. Vend inn soya- og ingefærsausen. 
  6. Tilbehør: Skyll og kutt limen i båter. Server limebåtene, peanøttene og chilimajonesen til retten.  
  7. Håper det smaker!