Tempurasei med jasminris, agurk- og eplesalat og teriyakidressing
15-20

Tempurasei med jasminris, agurk- og eplesalat og teriyakidressing

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt

Tempurapanert sei

tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Agurk- og eplesalat

agurk
Agurk
½ stk
grønt eple
Grønt eple
½–1 stk
syltet ingefær
Syltet ingefær
1 pakke
edamamebønner
Edamamebønner (Soya)
1 pakke

Tilbehør

teriyakisaus
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 766 kcal
  • Fett 26 g
  • Karbohydrater 96 g
  • Protein 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Mango og avokado passer også godt i denne salaten.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Tempurapanert sei: Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i omtrent 15 minutter.
  3. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  4. Agurk- og eplesalat: Skyll og kutt agurken og eplet i små terninger. Finhakk den syltede ingefæren. Bland agurk- og epleterningene sammen med ingefæren og edamamebønnene i en skål (se tips). Smak til agurk- og eplesalaten med salt.
  5. Servering: Skjær fisken i grove biter. Legg ris i bunnen av en skål, og topp med fiskebitene, agurk- og eplesalaten, teriyakisausen og chilimajonesen.