Lammestek sous vide med ovnsbakte poteter, glaserte rotgrønnsaker og løk, servert med kremet appelsinsaus med timianPåskeretter
25-35

Lammestek sous vide med ovnsbakte poteter, glaserte rotgrønnsaker og løk, servert med kremet appelsinsaus med timian

Sous vide er en tilberedningsmetode der man varmebehandler vakuumpakket mat i et temperert vannbad over flere timer.
Ingredienser

Allergener

selleri, melk, soya, hvete, laktose

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, sukker, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Ovnsbakte poteter
poteter
poteter
700 g
Lammestek
lammestek sousvide
lammestek sousvide
700 g
Glaserte rotgrønnsaker og løk
gulrøtter
gulrøtter
400 g
gul løk
gul løk
1 stk
sellerirot
sellerirot (selleri)
500 g
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
sukker
sukker
1 ts
Basisvare
Kremet appelsinsaus med timian
kremet appelsinsaus
kremet appelsinsaus (soya, hvete, melk, laktose)
1 pakke
timian
timian
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
559 kCal
Fett 
24 g
Karbohydrater 
48 g
Protein 
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Stek rotgrønnsakene og løken sammen med potetene i ovnen dersom du ønsker å forenkle retten.