25-35
Lammestek sous vide med ovnsbakte poteter, glaserte rotgrønnsaker og løk, servert med kremet appelsinsaus med timian
Sous vide er en tilberedningsmetode der man varmebehandler vakuumpakket mat i et temperert vannbad over flere timer.
Ingredienser
4 personer
Allergener
selleri, melk, soya, hvete, laktose
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, sukker, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper
Ovnsbakte poteter | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g |
Lammestek | |||
---|---|---|---|
![]() | lammestek sousvide | 700 g |
Glaserte rotgrønnsaker og løk | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | gul løk | 1 stk | |
![]() | sellerirot (selleri) | 500 g | |
smør (melk) | 1 ss | ||
sukker | 1 ts |
Kremet appelsinsaus med timian | |||
---|---|---|---|
![]() | kremet appelsinsaus (soya, hvete, melk, laktose) | 1 pakke | |
![]() | timian | 1 bunt |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 559 kCal
- Fett
- 24 g
- Karbohydrater
- 48 g
- Protein
- 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Stek rotgrønnsakene og løken sammen med potetene i ovnen dersom du ønsker å forenkle retten.