Adams cæsarsalat med kylling og bacon
4.02 (127)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Baconterninger
100 g
Strimlet kyllingfilet
350 g
Romanosalat
1 stk
Rødløk
1/2 stk
Cæsardressing
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du litt ekstra tid? Sjekk ut tipset nederst i oppskriften!
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme. Stek baconet i ca. 4 minutter, eller til det er sprøtt og gyllent. Legg baconet til side i en skål.
Ha litt ny olje i stekepannen om nødvendig, og varm den opp igjen til høy varme. Krydre kyllingstrimlene med salt og pepper, og stek dem i 4-5 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Skyll romanosalaten i kaldt vann, og del den i grove biter. Kutt rødløken i tynne skiver. Bland alt sammen i en salatbolle, og vend inn ønsket mengde av cæsardressingen.
Vend kyllingen og baconet inn i salaten, og riv grana padano-osten over salaten ved servering.
Lag krutonger til salaten! Skjær litt brød i terninger. Vend terningene i litt olivenolje og ønsket krydder, og stek dem i ovnen i 6-7 minutter på 220 grader.
Vel bekomme!