Hvite minipizzaer med varmrøkt krydderlaks, friske grønnsaker og ruccola

Hvite minipizzaer med varmrøkt krydderlaks, friske grønnsaker og ruccola

3.62 (68)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Pizzabunner
1 pakke
(Gluten)
Seterrømme
1 pakke
(Laktose)
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Rødløk
1 stk
Agurk
1 stk
Reddiker
1 pakke
Varmrøkt krydderlaks
100 g
(Fisk, Sennep)
Ruccola
1 pakke
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finrevet hvitløk i den hvite pizzasausen for mer smak!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel pizzabunnene på et stekebrett med bakepapir.
Bland sammen seterrømmen, sitruskrydderet og litt salt og pepper. Fordel blandingen på pizzabunnene, og riv over grana padano-osten. Stek pizzaene i ovnen i ca. 10 minutter.
Kutt rødløken, agurken og reddikene i tynne skiver, og legg grønnsakene til side på et fat. Skjær laksen i tynne skiver.
Fordel grønnsakene fra punkt 4 og ruccolaen på pizzaene når de er ferdigstekte. Fordel lakseskivene oppå grønnsakene, og server!
Vel bekomme!