Hvite minipizzaer med varmrøkt krydderlaks, friske grønnsaker og ruccola
3.62 (68)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- pepper
- salt
Pizzabunner
1 pakke
Seterrømme
1 pakke
Sitruskrydder
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Rødløk
1 stk
Agurk
1 stk
Reddiker
1 pakke
Varmrøkt krydderlaks
100 g
Ruccola
1 pakke
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finrevet hvitløk i den hvite pizzasausen for mer smak!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel pizzabunnene på et stekebrett med bakepapir.
Bland sammen seterrømmen, sitruskrydderet og litt salt og pepper. Fordel blandingen på pizzabunnene, og riv over grana padano-osten. Stek pizzaene i ovnen i ca. 10 minutter.
Kutt rødløken, agurken og reddikene i tynne skiver, og legg grønnsakene til side på et fat. Skjær laksen i tynne skiver.
Fordel grønnsakene fra punkt 4 og ruccolaen på pizzaene når de er ferdigstekte. Fordel lakseskivene oppå grønnsakene, og server!
Vel bekomme!