Indisk kyllingsuppe med brokkoli, bacon, persille og nanbrød

Indisk kyllingsuppe med brokkoli, bacon, persille og nanbrød

3.89 (148)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
    Indisk kyllingsuppe
    1 pakke
    (Selleri, Melk, Laktose)
    Brokkoli
    1 stk
    Bladpersille
    1 pakke
    Baconterninger
    1 pakke
    Nanbrød
    1 pakke
    (Hvete)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Pensle nanbrødene med litt smør etter steking.

    Sett stekeovnen på 200 grader.
    Varm opp den indiske kyllingsuppen i en kjele på middels varme under omrøring.
    Del brokkolien i mindre buketter, og finhakk bladpersillen.
    Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek baconet i 4-5 minutter. Stek brokkolien sammen med baconet de siste ca. 2 minuttene.
    Varm nanbrødene i ovnen i 2-3 minutter rett før servering.
    Server suppen med brokkolien, baconet, nanbrødene og bladpersillen.
    Vel bekomme!