Indisk kyllingsuppe med brokkoli, bacon, persille og nanbrød
3.89 (148)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
Indisk kyllingsuppe
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Bladpersille
1 pakke
Baconterninger
1 pakke
Nanbrød
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Pensle nanbrødene med litt smør etter steking.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Varm opp den indiske kyllingsuppen i en kjele på middels varme under omrøring.
Del brokkolien i mindre buketter, og finhakk bladpersillen.
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek baconet i 4-5 minutter. Stek brokkolien sammen med baconet de siste ca. 2 minuttene.
Varm nanbrødene i ovnen i 2-3 minutter rett før servering.
Server suppen med brokkolien, baconet, nanbrødene og bladpersillen.
Vel bekomme!