20-30
Tempurasei med cæsarsalat, krydderbakte potetskiver og sprøtt bacon
Ingredienser
4 personer
Allergener
fisk, hvete, melk, laktose, sulfitt, egg, sennep
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
bakepapir (kan sløyfes), olje, pepper
Krydderbakte potetskiver | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
![]() | sitruskrydder | 1 pakke |
Sprøtt bacon | |||
---|---|---|---|
![]() | baconterninger | 150 g |
Tempurasei | |||
---|---|---|---|
![]() | tempurasei (fisk, hvete, melk, laktose) | 660 g |
Cæsarsalat | |||
---|---|---|---|
![]() | hjertesalat | 2 stk | |
![]() | cæsardressing (fisk, sulfitt, egg, sennep, melk) | 1 pakke |
Topping | |||
---|---|---|---|
![]() | tomater | 2 stk | |
![]() | Grana Padano (egg, melk) | 1 stk |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 587 kCal
- Fett
- 22 g
- Karbohydrater
- 61 g
- Protein
- 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Hvis du ønsker ekstra smak på retten, kan du grille tomatene og salaten over høy varme i en grill- eller stekepanne i 2–3 minutter.