Ingredienser
4 personer
Allergener
fisk, soya, hvete, peanøtter, sulfitt, egg, sennep
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
salt, pepper, olje
Jasminris | |||
---|---|---|---|
![]() | jasminris | 250 g |
Stekt lyrfilet | |||
---|---|---|---|
![]() | lyrfilet (fisk) | 650 g |
Thaisalat | |||
---|---|---|---|
![]() | rødløk | 1 stk | |
![]() | rød paprika | 1 stk | |
![]() | grønn paprika | 1 stk | |
![]() | hjertesalat | 1 stk | |
![]() | koriander | 1 bunt | |
![]() | lime | 1 stk | |
![]() | ponzusaus (soya, hvete) | 1 pakke | |
![]() | srirachasaus | 1 pakke | |
![]() | hakkede peanøtter (peanøtter) | 1 pakke |
Til servering | |||
---|---|---|---|
![]() | chilimajones (sulfitt, egg, sennep) | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 596 kCal
- Fett
- 22 g
- Karbohydrater
- 62 g
- Protein
- 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Stek fisken med hvitløk, ingefær og chili for ekstra god smak.