35-45
Glutenfri
Pannestekt torskefilet med potetkrem, frisk dill, smørsaus, ovnsbakte rotgrønnsaker og erter
Ingredienser
4 personer
Allergener
melk, fisk, laktose
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, vann, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper
Potetkrem | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
smør (melk) | 2 ss | ||
vann | 2 dl |
Ovnsbakte rotgrønnsaker | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | kålrot | 300 g |
Smørsaus med erter og dill | |||
---|---|---|---|
![]() | dill | ½ bunter | |
![]() | smørsaus (fisk, melk, laktose) | 1 pakke | |
![]() | grønne erter | 125 g |
Pannestekt torskefilet | |||
---|---|---|---|
![]() | torskefilet (fisk) | 650 g |
Topping | |||
---|---|---|---|
![]() | dill | ½ bunter |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 517 kCal
- Fett
- 22 g
- Karbohydrater
- 44 g
- Protein
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Fisken kan også bakes i ovnen i omtrent 10 minutter sammen med rotgrønnsakene, hvis du ønsker mindre oppvask.