15-20
Laktosefri
Glutenfri
Soyamarinert laks med jasminris og mangosalat, toppet med kjerneblanding
Ingredienser
4 personer
Allergener
fisk, sesamfrø, soya
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
soyasaus, olivenolje, olje
Jasminris | |||
---|---|---|---|
![]() | jasminris | 250 g |
Soyamarinert laks | |||
---|---|---|---|
![]() | laksefilet (fisk) | 540 g | |
![]() | chiliflak | 1 pakke | |
![]() | sesamfrø (sesamfrø) | 1 pakke | |
![]() | lime | 1 stk | |
soyasaus (soya) | 6 ss | ||
olivenolje | 3 ss |
Mangosalat | |||
---|---|---|---|
![]() | mango | 1 stk | |
![]() | rødløk | 1 stk | |
![]() | agurk | 1 stk | |
![]() | tobladssalat | 100 g | |
![]() | kjerneblanding | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 774 kCal
- Fett
- 38 g
- Karbohydrater
- 70 g
- Protein
- 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Ha litt flytende honning i soyamarinaden for en rundere smak.