Spansk tomatsuppe med egg, bacon og pasta
3.71 (63)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- sukker
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Rød paprika
1 stk
Makaroni
200 g
Egg
4 stk
Baconterninger
1 pakke
Moste tomater
1 flaske
Hønsebuljong
1 pakke
Steinovnsbakte rundstykker
1 pakke
Bladpersille
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Olivenolje
Sukker
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For en enda mer barnevennlig suppe kan baconet stekes for seg og suppen kjøres glatt med en stavmikser.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Finhakk løken, skrell og finhakk hvitløken, og kutt paprikaen i terninger.
Kok makaronien i 11-13 minutter. Kok eggene sammen med makaronien de siste ca. 9 minuttene av koketiden.
Varm opp en kjele med litt olje til høy varme. Stek baconet i 3-4 minutter, eller til det er gyllent. Ha i løken, hvitløken, paprikaen og 1 ts sukker, og stek videre til løken er blank. Tilsett flasken med moste tomater, 3 dl vann og hønsebuljongen, og la suppen småkoke på lav varme frem til servering. Smak til med salt og pepper.
Varm rundstykkene i ovnen i 7-8 minutter.
Hell vannet av pastaen og eggene. Skyll eggene i kaldt vann, skrell dem og del dem i båter. Ha eggebåtene og pastaen i skåler for servering, og vend inn litt olivenolje i pastaen.
Finhakk bladpersillen, og strø den over suppen ved servering.
Vel bekomme!