15-20
Glutenfri
Ovnsbakt lyr med squash og cherrytomater i kryddersmørsaus, servert med potetmos
Ingredienser
4 personer
Allergener
melk, laktose, soya, fisk
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
soyasaus, olje, salt, pepper
Kryddersmørsaus med tomater | |||
---|---|---|---|
![]() | cherrytomater | 250 g | |
![]() | hvitløksfedd | 1 stk | |
![]() | kryddersmør (melk, laktose) | 1 pakke | |
soyasaus (soya) | 1 ss |
Ovnsbakt lyr med squash | |||
---|---|---|---|
![]() | lyrfilet (fisk) | 650 g | |
![]() | squash | ½–1 stk |
Potetmos | |||
---|---|---|---|
![]() | rustikk potetmos med timian (melk, laktose) | 800 g |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | sitron | 1 stk |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 494 kCal
- Fett
- 27 g
- Karbohydrater
- 31 g
- Protein
- 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Server gjerne retten i dype skåler så det er lettere å få med sausen.