15-20
Grove karbonader i brun saus med kokte poteter, gulrøtter, ertestuing og rørte tyttebær
Ingredienser
4 personer
Allergener
melk, laktose, hvete
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
olje
Kokte poteter og gulrøtter | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | poteter | 700 g |
Ertestuing | |||
---|---|---|---|
![]() | ertestuing (melk, laktose) | 350 g |
Grove karbonader i brun saus | |||
---|---|---|---|
![]() | grove karbonader m/løk (melk, laktose) | 720 g | |
![]() | brun saus (hvete, melk, laktose) | 400 g |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | rørte tyttebær | 2 pakker |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 793 kCal
- Fett
- 38 g
- Karbohydrater
- 79 g
- Protein
- 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Varm posen med ertestuingen i vannet med potetene.