Poke bowl med ponzumarinert tofu, syrlig rødkål og mangosalsa
20-30
Laktosefri
Vegetar

Poke bowl med ponzumarinert tofu, syrlig rødkål og mangosalsa

Ingredienser

Allergener

peanøtter, cashewnøtter, soya, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olivenolje, sukker, vann, olje, salt

Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Ristede nøtter
nøttemiks
nøttemiks (peanøtter, cashewnøtter)
75 g
Mangosalsa
mango
mango
1 stk
koriander
koriander
1 bunt
lime
lime
½ stk
olivenolje
olivenolje
1 ss
Basisvare
Syrlig rødkål
rødkål
rødkål
300 g
lime
lime
½ stk
sukker
sukker
2 ts
Basisvare
vann
vann
4 ss
Basisvare
Ponzumarinert tofu
stekt norsk tofu
stekt norsk tofu (soya)
2 pakker
ponzusaus
ponzusaus (soya, hvete)
1 pakke
chiliflak
chiliflak
1 pakke
sesamfrø
sesamfrø (sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
706 kCal
Fett 
28 g
Karbohydrater 
80 g
Protein 
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan vende inn 2 ts soyasaus i nøttene etter at du har stekt dem for en nydelig smak av umami.