20-30
Laktosefri
Vegetar
Poke bowl med ponzumarinert tofu, syrlig rødkål og mangosalsa
Ingredienser
4 personer
Allergener
peanøtter, cashewnøtter, soya, hvete
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
olivenolje, sukker, vann, olje, salt
Jasminris | |||
---|---|---|---|
![]() | jasminris | 250 g |
Ristede nøtter | |||
---|---|---|---|
![]() | nøttemiks (peanøtter, cashewnøtter) | 75 g |
Mangosalsa | |||
---|---|---|---|
![]() | mango | 1 stk | |
![]() | koriander | 1 bunt | |
![]() | lime | ½ stk | |
olivenolje | 1 ss |
Syrlig rødkål | |||
---|---|---|---|
![]() | rødkål | 300 g | |
![]() | lime | ½ stk | |
sukker | 2 ts | ||
vann | 4 ss |
Ponzumarinert tofu | |||
---|---|---|---|
![]() | stekt norsk tofu (soya) | 2 pakker | |
![]() | ponzusaus (soya, hvete) | 1 pakke | |
![]() | chiliflak | 1 pakke | |
![]() | sesamfrø (sesamfrø) | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 706 kCal
- Fett
- 28 g
- Karbohydrater
- 80 g
- Protein
- 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Du kan vende inn 2 ts soyasaus i nøttene etter at du har stekt dem for en nydelig smak av umami.