20-30
Laktosefri
Teriyakiglasert laksefilet med sesambakte gulrøtter, marinert rettich og limeaioli
Ingredienser
4 personer
Allergener
sesamfrø, melk, sulfitt, egg, sennep, fisk, soya, hvete
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, olivenolje, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper
Fullkornsris | |||
---|---|---|---|
![]() | fullkornsris | 250 g |
Sesambakte gulrøtter | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | sesamfrø (sesamfrø) | 1 pakke | |
smør (melk) | 1 ss |
Limeaioli | |||
---|---|---|---|
![]() | lime | ½ stk | |
![]() | aioli (sulfitt, egg, sennep) | 1 pakke |
Teriyakiglasert laksefilet | |||
---|---|---|---|
![]() | laksefilet (fisk) | 540 g | |
![]() | teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete) | 1 pakke |
Marinert rettich | |||
---|---|---|---|
![]() | rettich | 1 bit | |
![]() | lime | ½ stk | |
olivenolje | 1 ss |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 781 kCal
- Fett
- 46 g
- Karbohydrater
- 59 g
- Protein
- 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Du kan kutte rettichen i biter, og ovnsbake den sammen med gulrøttene hvis du vil spare tid og oppvask.